Заказ обратного звонка

В настоящее время наш рабочий день закончен. Оставьте свой телефон и мы перезвоним в удобное для вас время!

Заказ обратного звонка

Ваш заявка принята. Ожидайте звонка.

Контакти

+38 (050) 0335141

yurradnik2012@gmail.com

Види послуг

💪Зміна місця реєстрації онлайн. Послуга вже доступна для жителів Києва, Харкова, Вінниці, Луцька, Рівного, Кривого Рогу і Маріуполя. За рік послугу обіцяють масштабувати на всю країну. Також запустили реєстрацію права власності онлайн — саме ця послуга робить можливою зміну місця реєстрації в декілька кліків.
💪Автоматична реєстрація ФОП. 2 секунди для запуску бізнесу. Відтепер відкрити власний бізнес можна автоматично онлайн, без участі держреєстратора.
💪Сплата податків та подання декларацій. Задекларувати доходи, сплатити податки і збори ФОП, переглянути декларації та розрахунки за минулі періоди — все це тепер можна зробити в Дії. Система сповіщень нагадуватиме про граничні дати подання декларацій та сплати податків.
💪Дія.Підпис — електронний підпис у смартфоні. Підписуйте будь-які документи, отримуйте держпослуги просто з телефона вдома, в метро чи під час ранкової кави — безоплатно й у кілька кліків.
💪NFC-авторизація. Авторизуйтесь у Дії, приклавши ID-картку до смартфона. 30 секунд і в застосунок підтягнуться всі документи та згенерується електронний підпис.
💪Статичний QR-код. Тепер не обов’язково ксерити копії документів чи заповнювати бланки. Наприклад, заселяючись у готель чи оформлюючи кредит у банку.
💪Нові будівельні послуги: для класу наслідків СС2/СС3 — електронний дозвіл на виконання будівельних робіт та електронний сертифікат про прийняття в експлуатацію; автоматична реєстрація декларації про початок виконання будівельних робіт для об’єктів класу наслідків СС1; онлайн-видавання будівельного паспорта забудови земельної ділянки.
💪E-петиції. Українці зможуть створювати, переглядати та підтримувати електронні петиції на порталі ВзаємоДія або в застосунку Дія. Це перший етап запровадження електронної демократії в Україні.
💪Заміна водійського й оновлений розділ “Штрафи”. Подати заявку на нове посвідчення в Дії можна за 5 хвилин. Також для тих, у кого є водійське посвідчення, кожну годину Дія оновлюватиме розділ "Штрафи". Також стануть доступними штрафи, виписані патрульними.
💪Подання заяви на намір отримати пільгову іпотеку для ВПО. Доступний кредит на житло переселенцям, які постраждали через російську агресію в Криму та на сході України. Кредит — на 20 років під 3% річних. Заяву можна подати на порталі Дія за 10 хвилин.
💪Сплата адмінзбору онлайн. Потрібно буде навести камеру в Дії на QR-код біля реєстратора. Квитанція буде сформована автоматично. 2 кліка замість 2 візитів! Доступна в Одесі, Хмельницькому та Рівному, поступово масштабуємо на всю Україну.
💪Реєстрація операторів потужностей ринку. Автоматизували весь процес — реєстрація через портал Дія займе 1 хвилину. Потужності ринку — це будь-яке обладнання для виробництва, зберігання або транспортування харчових продуктів. Від бджільництва, кав’ярні або МАФу з морозивом до вантажівок-холодильників та торговельних мереж супермаркетів. Від сьогодні більше не потрібно їздити по установах, ходити до ЦНАПу, носитися з пакетом документів або надсилати їх рекомендованими листами.
Сподіваємось на стабільну роботу електронних сервісів!

Корисні статті

17.11.21

Закон України "Про медіацію", що закріплено?

 
...
06.09.21

Чому ми пропонуємо медіацію для досудового вирішення спору?

Найчастіше коли
...
10.07.21

Увага!Нагадуємо про подачу інформації про структуру власності і бенефіціарів юросіб

Мінфін  затвердив положення про форму та
...
22.06.21

Послуги медіатора у нас в компанії.

Шановні клієнти та

...
22.06.21

Які правила виїзду дитини до 16 - ти років за кордон в супроводі одного з батьків?

Літо. Сезон
...
08.06.21

Ми за розумну та працюючу цифровізацію! Які послуги тепер доступні українцям у Дії?

...
02.03.21

Перевірки податковою службу бізнесу у 2021 році.

...

Координати

Ми знаходимось за адресою

вул.Соборності, 66, офіс 304-А. (3-й поверх)

Телефон:

+ 38050 033 51 41 

e-mail: 
yurradnik2012@gmail.com